Tarantínózás a számban

A számba az elmúlt másfél hétben beköltözött Tarantino. Olyan harakiri Kill Bill vérfürdő van fogmosások alkalmával, hogy Uma Thurman is megirigyelné.

A számba az elmúlt másfél hétben beköltözött Tarantino. Olyan harakiri Kill Bill vérfürdő van fogmosások alkalmával, hogy Uma Thurman is megirigyelné. Én kivétel vagyok. Velem aztán nem fog, mindenféle terhességi  bizbasz szembe jönni. Nekem – fogínyvérzés? Kizárt. Tévedni emberi dolog szokták volt mondani. Utolért a véres száj végzet. A gingivitis azaz fogínygyulladás gyakori tünet. Köszönöm szépen, veszem észre. És persze, hogy hozzam magamra a frászt még jobban sikerült még inkább rá idegelődnöm a  dologra gondolatban már egészen odáig eljutottam, hogy ha az ember  a fogínygyulladását nem kezeli tuti fogínysorvadás lesz belőle és a végén kipotyognak a fogaim mire szülök. Aztán, mint a boldog anya fogak nélkül mosolygok rá Ábrisra. Neki nincs még foga nekem meg már nincs fogam. Szép páros. Csak annyi a különbség, hogy neki majd nő én meg vehetek magamnak a boltban fogat. rémálom. Alapból rémálom a fogorvos. Olyan, mint  a nőgyógyász az ember szintúgy fekszik kiszolgáltatva és kész. Száj kitát valamivel kitömi vagy szét tartja aztán beledugja a nyál elszívót, ami nem tudom mennyit ér, mert én folyton azt érzem, hogy folyik vissza a nyál a torkomba és nyelni próbálok. Közben még egy tükör is van a számban és ekkor jön a legjobb rész, hogy beszélgetni akar. Én nem tudom, mit lát onnan felülről, hogy egy cseppet is úgy festek, mintha beszélgetős állapotban lennék? A kedvről már nem is beszélek.

Szóval a napi többszöri Tarantinózás a számban igencsak elkeserítő. Most volt nemrég a moziban az aljas nyolcas- na ez a számban az aljas 29-es. Igen ez nem 32. Annyi soha nem is volt. Két bölcsesség fog nem fejlődött ki a másik kettőből meg már egyet kihúzattam, mondván a fogorvos teljesen feleslegesen van ez a kettő ott, hiszen nincsen ellen rágás így valószínűleg majd tönkre megy. Szuper. Így kitépettem egyet. Egy másfél hete kezdődött el ez a száj vérengzés igazán. Mostam a fogam és csak a piros fogkrém hab jött elő. Igen tudtam, hogy ez is megtörténhet. De azért megkérdeztem az orvosomat (szülész-nőgyógy), hogy akkor ez van most így jártam. Megnyugtatott, hogy igen ez a legtöbb nőnél bekövetkezik és egészen a szülésig is eltart, utána hamar helyére billen a dolog. A gyulladás valójában a szervezetben megnövekedett progeszteronszint, valamint a megnövekedett véráramlás miatt jelentkezik és amiatt a fogíny sokkal érzékenyebb lesz.

Vettem puha fogkefét, spéci fogrémet itt a reklám helye kár, hogy nem fizet érte Paradontaxot, fogselymet és próbálok a magam módján mindent megtenni ez ügyben. De a vér nem válik vízzé. Mosom és érzem a vas ízét a számban. A fogkrémét nem minősítem, ez van ezt kell szeretni. Néha már szerintem attól elered az inyem vére, hogy meglátja a fogkefét és akkor ilyen Pavlovi reflexből elkezdődik. Nem vagyok oda érte. Persze fogadjam el. Hmm egy finom alma a második harapás után imitt amott véres, egye fene kell a vas a szervezetemnek. Isteni.
A fogselyem. Az meg kell, hogy nehogy a fogaim között meg emiatt valami baktérium letelepedjen aztán meg még ki is lukadjon. El lehet képzelni, hogyha a puha sörtéjű fogkefe ezt váltja ki, mi történik fogselymezés közben. A selyem is egy olyan bájos szép szó. Miért kell ezt tennie a számban. Eljött az ideje, hogy meglátogassam a fogorvost, addig, amíg van mit mosni. A maradék bölcsesség fogamat is kitépetem a számból, megelőzőm, hogy magától vesse ki magát belőlem. A többit meg ápolom az inyemmel együtt szeretgetem és minden földi jót megadok neki, hogy ne legyen a későbbiekben baj. Tényleg nincs kedvem majd a fiammal bébi papit enni.  


Igen a baba várás szép dolog csak néha véres. 

 

 

 

 

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én