És tervezett baba volt vagy becsúszott?

És tervezett baba volt vagy becsúszott?

BLOGBABABA bevezető egyveleg első rész, nyitány : 


És tervezett baba volt vagy becsúszott?

És tervezett baba volt vagy becsúszott? Mi az, hogy becsúszott? Az lehet, hogy Suárez becsúszik aztán kirúgja a lábát a másiknak és ha kedve szottyan még vámpírkodik is egy kicsit és beleharap az ellenfél vállába, mert miért ne ha ehhez van kedve, de hogy egy baba becsússzon ? Már maga a kérdés is sértő szerintem ’ na csinátá egy gyereket azt nem is akartátok ’ be Suárezkedte magát a testedbe. Nem. Kedves emberek ilyet ne is kérdezzetek, kik vagytok ti ? Ítélő bírók? Ha így is történt, hogy egy kisbaba nem volt betervezve egy pár életébe, de az élet úgy hozta, hogy Őket választotta akkor azt majd Ők egymás között megbeszélik. Utána mindenkinek szíve joga, hogy miként cselekszik ( itt nem térek ki az abortuszra, hiszen azért az egy igencsak hosszú és kényes, vitatott dolog …). Múltkor olvastam egy cikket, azóta se láttam a hozzá tartozó kisfilmet, melyben a kérdés az arra irányul, hogy mi van akkor, ha a várt Messiás megfogan, de egy abortusz folyamán nem tér vissza közénk. Érdekes kérdés, felvetés. Kíváncsi vagyok, hogy egy mélyen vallásos ember ezt mikén látja? A Messiás nem jön el egy olyan testben, amiben a halál van neki elrendelve? Olyan világban élünk, amiben meg sem érdemeljük, hogy visszatérjen közénk ? 
És tervezett volt vagy becsúszott? Ezt a kérdést mi is megkaptuk. Csak álltam és azon gondolkodtam magamban, hogy normális vagy, hogy ez jut eszedbe első kérdésként mikor újra találkozunk hosszú idő után? Miután kitombolom magam belül, fortyogok szuszogok ezt nagyon jól csinálom- baromi rövid idő alatt nagyon sok minden lepereg bennem megy a Kill Bill harakiri meg egy kis Michael Duglas összeomlás, de a végeredmény kedves illedelmes mosolygás és bájos csacsogó válasz. Igen tervezve volt. Szeptember legelején egymásra néztünk szavak nem nagyon kellettek, mert ott a szemgolyókon belül kavargó lélek mindent közvetített és tudott, majd mosolyogtunk kijelentettük tudatosan egymásnak, hogy gyereket szeretnénk egymástól és másnaptól már meg is fogant a gyerekünk. Gyorsan történt, összejött. Háh kezdjünk el próbálkozni aztán, jön amikor jönnie kell és akar. Kijelenthetjük, hogy nagyon akart. Szerencsésnek mondhatom magunkat és megbecsülöm, azt hogy nem értek kudarcok nem teltek el várakozva hónapok évek. Minden tiszteletem azoknak a pároknak, akik hosszú utat járnak be mire megadatik nekik egy gyerek. 
És tervezett volt vagy becsúszott ? Huh jó korán jött ez. Mióta is vagytok együtt? Büszkén vállalom, hogy a babánkat hivatalosan az első évfordulónk napjára lett kiírva. Igen, első évforduló. Nem második nem harmadik, nem együtt voltunk hosszú évekig aztán külön és most újra együtt… nem. Jött betoppant köszönettel tartozom két embernek nevén nevezve Ádám és Olivér, akiknek köszönhetően megismertem a páromat itt egy kis csöpögős giccs életem párja, társa, barát, szerető, szerelme, élete satöbbi satöbbi minden , ami egy ilyen ( nem is mertem hinni és remélni, hogy egyszer egy olyan társ megadatik nekem az életben, mint a párom Krasznai Tibor.) Csak most leírva látom és milyen érdekes , h ha már szóba jött Ádám és Olivér( vagy nem, nekem legalábbis az ) hogy a két név amit kiválasztottunk: ha fiú akkor Á-betűvel kezdődik a neve, ha pedig kislány akkor O-val fog kezdődni. ez eddig fel se tűnt. fúúúú de baromi misztikus és izgalmas. naja. Maholnap már kiderül, hogy ki várakozik itt bennem 9 hónapon át ( mi meg itt kint várjuk). Egy várva várt kisfiú vagy egy várva várt kislány. Egy év sokak számára kevés sokaknak már hosszú idő. Itt mindig azt mondom, mikor puffan egyet az egy év hallatán és, hogy már kisbabát várunk, hogy picit forduljanak magukba nézzék meg a kapcsolatukat, hogy az honnan indult, hová tart miért van pláne mikor már hosszú hosszú évek óta vannak együtt, mielőtt még csapnak egyet az egyre. Sok ismerős pár van körülöttünk, akik együtt vannak 7-10-12 éve és csak élnek egymás mellett a párkapcsolatukban, mert a megszokás biztos, kényelmes, mást meg basztatni és bele beszélni a másik életébe számukra könnyen megy, mert az nem róla szól, azzal mindig nehéz őszintén szembe nézni.

Egy biztos ha „becsúszott” (ha már sokan szeretik így nevezni ) kisbaba lenne, akkor is ilyen boldogan és izgatottan várnánk, hogy megszülessen.

puszipá a blogbababa

 

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én