Magunknak vesszük a baba ruhát őket úgyse érdekli mi van rajtuk

A legtöbb gyerek ruha természetesen fel van lógatva, viszont ami nekem baby méret kell az ilyen tipikus nagy fa ládákba van beömlesztve. Ebből 6 óriási láda egymás mellett. Persze látni nem lehet csak a felszínét. Mint az a tipikus kép a jéghegyről a vízben - aminek a csúcsa látszik az igazi nagyság meg a víz felszíne alatt lapul. Na mármost ebbe kb fejest kell ugrani, mert mélyek és mélyen betúr aztán előránt.

Ez tény. Ezeket a babaruhákat, mind magunknak shoppingoljuk, hiszen nekik fogalmuk sincs eleinte, hogy milyen göncöket adunk rájuk. De ruha az kell. És én fogom nézni, vagyis mi a családja meg a barátok. Ábris majd ezer év múlva nézeget magáról babakori fotókat és veszi észre, hogy már akkor is H&M meg Zara cuccban randalírozott a világon. De most ? Vagyis majd. Ha megszületik. Mindenki várja készül. jaj de édes ez a body jaj de cuki az a póló na és ez a zokni vagy sapka.. Áhh nem lehet ott hagyni. Édes fiam, nagyon készülünk a jöttödre. A babaruhákat majd kb hetente növi ki úgyis. Tudooooooom, hogy kinövi pikk pakk, de KELL !  Nembaj ha csak egyszer lesz rajta. Vagy lehet,hogy soha nem is lesz rá jó - esetleg mire sorra kerülne a 20. body már kinövi - de ha azt valakitől kaptuk azért valahogy csak rá kell adni, hogy ne legyen sértődés. Mióta tudjuk, hogy fiú lesz azért eleinte is fél szemmel ugyan de rá rá sandítottam a gyerekruhákra - noha még messze volt a születésének az ideje. Néha én is csodálkozom, hogy kisbabákra mennyi pénzt elkölt az ember, amikor , mint írtam ripsz ropsz kinövi. Pláne az első gyereknél. Aztán már "rutin". Mostanában már rá se nézek nagyon a felnőtt ruhákra célirányosan törtetek befele a gyerek részlegre (ha van a boltban ) és ott is a baby szekció felé veszem az irányt. És ha a piros %-al ellátott akciós táblák lógnak a plafonról megörülök, hogy biztos valami jó üzletet fogok csinálni. Yeaaaahhhh... Szinte ingyen van sőt inkább a bolt fizet nekem. Tibi is berendelt már ebay-ről kis rugdalózót. Na és, hogy milyet? Michael Jordan 23. bevallom tündéri. Majd ebben a szerkóban megyünk szurkolni apának a meccseire. A baba téma előtt imádtam vásárolni - magamnak. El se merem mondani hány olyan ruhadarabom van a szekrényben amiben még az ár címke is rajta lóg.. De akciós volt - szinte ingyen... Nembaj jön a jóidő, Tibi nagyon fellelkesült azon, hogy kimenjünk a Pecsába ( Petőfi csarnok a Város ligetben) hétvégén a bolhapiacra árulni. Majd ő eladja őket. Igazi biznisszman - pláne a ruhatáramat illetően. Úgyhogy ha valaki majd vadi új Bershka Zara Stardivarius stb cuccra vágyik keresse meg a standunkat aztán turkáljon kedvére. És elértünk a turkáló dologhoz. Ma délelőtt rávett anyukám, hogy menjünk el egybe - nem messze a bosnyák tértől van egy nagy turi bolt, hátha találunk valami kincset. Itthon kellene túrnia  szekrényben tele van kincsekkel. Sőt van kb 10 teli Ikeás doboz tele általunk nem használt ruhákkal. . . na a lényeg menjünk hátha van baba ruha is - olyan gyorsan kinövik, hogy tönkre se tudnak menni. 

Elmentünk felnőtt részlegen átszáguldottam, majd végre megtaláltam a " gyerek osztályt ". A legtöbb gyerek ruha természetesen fel van lógatva, viszont ami nekem baby méret kell az ilyen tipikus nagy fa ládákba van beömlesztve. Ebből 6 óriási láda egymás mellett. Persze látni nem lehet csak a felszínét. Mint az a tipikus kép a jéghegyről a vízben - aminek a csúcsa látszik az igazi nagyság meg a víz felszíne alatt lapul. Na mármost ebbe kb fejest kell ugrani, mert mélyek és mélyen betúr aztán előránt. Megnézi az ember mit halászott aztán újra alá merül is kitúrja. És egy idő után bele fullad. nem csodálom, hogy a Titanic is elsüllyedt Ezt terhesen nagy hassal azért elég macera. Pont egy olyan mozgást kell véghez vinni ami nem igazán esik jól. Derékból tartva bedőlni aztán vissza. Oké hátizom erősítés na de ne. Nem nem jó. Azt nem mondom hogy lógjanak a tenyérnyi kis ruhák vállfán de valahogy jó lenne, ha ezekért nem kellene mélytengeri búvárnak állni. Tudatos vásárló vagyok így viszonylag gyorsan lezavarom, nem tudok szédelegni órákat egy egy boltban. Túrtam mint egy vaddisznó egész jó cuccok voltak találtam is ezt azt, amit nem lehetett otthagyni. Jó márkák hibátlan állapot. Vásárlás közben rájöttem, hogy itt kilóra adják a ruhát. Hol a krumplit narancsot, hol a rugdalózót. Kíváncsi voltam mennyi ruhát túrtam össze. elég is volt. 6 db ruhanemű volt a kezemben. 2 sapka 1 body 1 rugdalózó és 2 póló. Pénztár. Jött a mázsálás. Egyem a szívét 21,5 dkg lett a cuccok súlya. Fasírthoz való darált húsból is többet veszek. 750 Ft-ot hagytam ott a szettekért.